Nou servei: Interiorisme i reformes

BSP Home des de fa anys dur a terme obres de reforma en immobles perquè puguis ser llogats en les millors condicions, o per poder ser venuts al preu de mercat idoni.

L'empresa oferia els serveis en exclusiva als seus clients, és a dir, als compradors o llogaters que havien adquirit un immoble a través de la immobiliària. Ara aquest serveis s'obra a tothom, a través de la Secció BSP Design, serveis d'interiorisme i obres. La avantatge és que podran beneficiar-se tant de l'experiència adquirida fins ara i també dels preus assequibles que la empresa ha aconseguit amb els seus col·laboradors durant tot aquest temps. Qui contracti els serveis podrà fer al seu gust la nova vivenda a estrenar, a un preu assequible i amb un equip de màxima confiança.  Una reforma completa, fer la cuina o el bany, nou, pintar la vivenda o senzillament donar un nou aire a l'espai actualitzant-lo una mica, bé sigui una reforma més senzilla o quelcom més complexe,  acompanyem en tot el procés oferint un servei proper, de confiança i bon gust (cal escollir bé i amb criteri perquè la reforma sigui el què necessites i el client quedi satisfet).

BSP Home també està especialitzat en obres de reformes de locals per a negocis diversos, tants si són cara al púlbic com si són oficines de treball. En aquest sentit, l'empresa compta amb varis equips d'obres i reformes en funció de les necessitats.

Si estàs pensant en renovar la teva llar,  o el teu negoci, botiga o oficina, contacta'ns al 609 87 02 12.

Repensem-reformem