Sobre nosaltres


BSP Home forma part de BSP Group, que va ser fundada l’any 2003 per un grup de joves de Vilassar de Mar. Amb els anys l’empresa ha anat acumulant anys d’experiència, coneixement i bons col·laboradors de confiança i resolutius, que han fet que s'hagi anat especialitzant en diferents sectors de l'habitatge.

Màxima implicació i compromís: L’objectiu principal de BSP Home és que els clients seus clients se sentin en bones mans, oferint-los sempre professionalitat, eficiència i eficàcia ens els serveis, i alhora la màxima implicació i el més sincer compromís. La transparència en la gestió i el tracte personal avala la bona gestió de l’empresa, que compta amb referències de clients i un relació de feines realitzades contrastables.

Equip multidisciplinar: Tots els treballadors i treballadores estan formats en diferents disciplines, en gestió i adminstració d'immobles (APIS), interioristes, advocats, comunicadors, entre altres, amb una experiència conjunta de més de 30 anys. Aquesta multidisciplinaritat ens permet oferir als clients tot tipus de serveis: fotografia, noves tecnologies, posicionament a internet, advocacia, publicitat, interiorisme, reformes i reparacions, entre d’altres.

Proximitat i alhora disponibilitat: Per últim, tots els treballadors i els col·laboradors de BSP home viuen a Vilassar de Mar o els seus entorns, fet que garanteix un coneixement exhaustiu del territori i la seva gent: dels seus immobles, de les oportunitats i virtuts del municipi, del seu valor i costums. Bo i això, oferim servei a tot Catalunya, sempre adaptant-los a les necessitats dels nostres clients.