Sobre nosaltres


L’empresa BSP va ser fundada l’any 2003 a Barcelona per un grup de joves de la vila. Ara, l’empresa acumula anys d’experiència, coneixement i bons col·laboradors.

L’objectiu principal és que els clients de BSP sentin que estan en bones mans oferint sempre la màxima professionalitat, eficiència i eficàcia ens els serveis. Així, BSP es guanya la màxima confiança dels seus clients des de fa anys. La transparència en la gestió i el tracte personal avala la bona gestió de l’empresa que compta amb reconegudes referències.

Alhora tots els treballadors i treballadores estan formats, són APIS i acumulen més de 30 anys de professió. A més es tracta d’una plantilla variada que pot oferir tot tipus de servei: fotografia, noves tecnologies, posicionament a internet, advocacia, publicitat, entre d’altres.

Per últim, tots els treballadors i els col·laboradors de l’empresa són persones que viuen a Vilassar de Mar i entorns, fet que garanteix un coneixement exhaustiu del territori i la seva gent: dels seus immobles, de les oportunitats i virtuts del municipi, del seu valor i costums.